Rudarska 1, 72240 Kakanj
info@radioklubkakanj.ba

Sastanak sa ARAuBiH prilikom obilježavanja Dana državnosti BiH

Sastanak sa ARAuBiH prilikom obilježavanja Dana državnosti BiH

U cilju pravovremenih priprema za obilježavanje 25. novembra, Dana državnosti Bosne i Hercegovine, u subotu, 9. oktobra 2021. godine je u prostorijama Radio kluba “Kakanj”, a na inicijativu V/UHF menadžera ARAuBiH, Armana Destanovića E77P, održan sastanak radne grupe koja bi trebala da izvrši pripremne aktivnosti oko obilježavanja ovog važnog historijskog događaja.

Prihvaćena je inicijativa da se aktivnosti, u odnosu na prošlu godinu, osim Bobovca održe i na ostala dva kraljevska grada, Visoko i Jajce. Svi timovi će raditi, kako na KT, tako i na VHF opsegu.

Definisani su i dodijeljeni konkretni zadaci članovima grupe koji trebaju biti realizirani do početka samih aktivnosti a o svemu tome će, prije njihovog početka, biti upoznati članovi Asocijacije, Radio kluba “Kakanj” i šira javnost putem društvenih mreža i medija, saopšteno je iz Asocijacije radioamatera u Bosni i Hercegovini.

Radio klub “Kakanj” i sve naše sekcije će se u narednom periodu fokusirati na pripremama, kako bi ovaj događaj protekao u što boljem redu.

Vaša reakcija
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Tags: , , ,

Komentariši